Skörda grönt i trädgården med frön från Florea

Äger man en trädgård är man lyckligt lottad då man kan odla och skörda massor av härliga baljvväxter, rotfrukter eller grönsaker men även bär. Vill man få välväxande skördar med grönt som håller en hög kvalitet, kan man köpa riktigt fina frön från Florea för allt man behöver odla.

Frön från Florea för finaste skörden

När man går in på flo-rea.com online kan man finna ett mycket stort utbud av fina fröer av högsta kvalitet! Där kan man finna frön för det mesta inom grönsaker, rotfrukter och kryddor som man kan behöva. Fördelen med att odla själv i egen trädgård, är att allt smakar bättre och får en finare kvalitet. Med Florea finner man helt ekologiska frön av tomater i massa olika sorter, gurkor, bladgrönsaker, rotfrukter samt även olika chilisorter. Dessa är något man absolut kan skörda lätt och är tacksamma i tillväxt. På Florea kan man även finna olika kryddor som man kan odla och då är det bra med tips hur man odlar kryddor på bästa sätt. Tack vare unika och ekologiska frön från Florea kan man odla allt grönt och ätbart man behöver, samt även få tillgång till massor av fina frön för blommor att odla.

Fördelar med att skörda i egen trädgård

Att skörda eget innebär så närodlat det kan blir utan import med ökade utsläpp i miljön, eller besprutade grödor med hälsofarliga ämnen. Värnar man om miljön är det därför det bästa valet att välja frön från Florea då alla frön också är icke-GMO behandlade. Det innebär att fröna inte är genetiskt modifierade på något sätt utan helt naturliga och ekologiska. På Florea värnar personalen om miljön och har varit etablerade sedan 1940. Det är lätt att skörda till exempel grönsaker som har vuxit med frön från Florea. Det man skördar själv smakar också så mycket bättre än matbutikernas grödor och man vet vad man får i sig med gott samvete.

Under juni månad kan man redan skörda grönsaker och med den första skörden kallas grönsakerna primörer. Sedan under resten av sommaren brukar grönsaker växa på flitigt för att kunna avnjutas flera gånger. När det kommer till rotfrukter är det bäst att skörda på hösten då de vuxit till sig ordentligt. När det dock gäller färskpotatis kan man skörda den redan i maj och när bladen är gröna. Vinterpotatisen brukar man låta ligga kvar i jorden tills bladen vissar för att skördas senare. Då får potatisen tjockare skal, blir fastare och större i storlek. Med frön från Florea kan man få fantastiskt fina skördar med de mest miljövänliga och ekologiska fröna. Därför är Florea det överlägsna bästa valet när man ska skörda ätbart som passar perfekt på matbordet hemma.